“Mensen die elk een ander geloof hebben, ieder een andere levensweg, ieder een ander verhaal maar met 1 ding gemeen: ze hebben een passie voor hun producten.”

WONEN BETEKENT MEER DAN INTERIEUR ALLEEN.

Wonen is een passie. Puur genieten. Daar zorgen wij voor. Al 20 jaar. Vertrouw op ons advies voor de styling en aankleding van je woning of bedrijfspand. Of laat je in ons oude fabriekspand inspireren door 3000m2 unieke en authentieke stukken. Samen met jou creëren wij een functionele, stijlvolle, eigentijdse of landelijke leef- en werkomgeving die perfect bij je persoonlijkheid past. Tot in het kleinste detail.

Joop van de Ven

– Directeur –

Een man van de praktijk, als zoon van een metselaar liep hij als kind al samen met zijn vader rond op de bouwwerf. Doordat hij een bijbaantje kreeg bij een antiekzaak, ontstond al vroeg de passie voor interieur. Toch begon zijn loopbaan in de elektrotechniek. Hij startte na zijn opleiding in de elektrotechniek zijn eigen bedrijf. Na deze tot een succesvol bedrijf te hebben uitgebouwd, kwam het besef dat zijn passie toch bij architectuur en interieur lag. 

Daarom verkocht hij in 1996 zijn installatie bedrijf  en startte een nieuw bedrijf in antieke bouwmaterialen en antiek grenen meubelen, De Factorij genaamd. Door de grote vraag naar deze meubelen ontstond een eigen import, die uitgroeide naar een groothandel in meubelen en decoratie uit China, India en Indonesië. Door de jaren heen weten steeds meer mensen de weg naar de Factorij te vinden en onderscheiden wij ons door net iets anders te bieden vanwege ons grote aanbod in Unieke & Antieke items.

Naarmate de jaren verstreken kregen we steeds meer het verzoek voor een totaal interieuradvies te geven, desgewenst komen we hiervoor bij de mensen aan huis. (zelfs na de openingsuren of ’s-Avonds kunt u hiervoor een afspraak maken met een van onze adviseurs) Hiervoor hebben we de inrichting van onze zaak veranderd zodat de klanten ook echt een indruk krijgen van wat er allemaal mogelijk is en waarin de interieurs van De Factorij zich onderscheiden. Wij hebben ook een ruime keuze in stoffen, lederen en kleuren. Tevens hebben wij een ruime keuze aan carte colori kalkverven.

U kunt bij ons ook terecht voor de juiste raamdecoratie en kleuren voor op de muur. Daarnaast hebben we altijd een steeds wisselende collectie decoratie en art waarmee we bij u ter plaatse de af-styling kunnen verzorgen.  

 Joop is thuis in het vinden van die unieke stukken die het interieur van De Factorij een eigen karakter geven. Hij is tevens ook bekend met project- en bouwbegeleiding door zijn jarenlange ervaring en technische achtergrond.

Joop staat, samen met zijn team, garant voor een goed product en serviceverlening. Hij is ervan overtuigd dat u voor een interieur van uw woning maar ook kantoor of horecagelegenheid bij De Factorij aan het juiste adres bent.

 ´Ik heet u van harte welkom in onze interieurzaak en wens u veel leefgenot toe in een interieur van De Factorij….`